Bekijk
Onze
PROMOTIES

SEEGERS BETON

Betoncentrale in Limburg

Ondanks alle technologische bouwkundige innovaties van de laatste jaren, blijft beton een vaste waarde in de bouwsector. De kwaliteit van het beton is één van de belangrijke factoren die het welslagen van een gebouw mee helpen bepalen.

Hierbij gelden voornamelijk twee voorwaarden. In de eerste plaats moeten de grondstoffen zelf van hoogwaardige kwaliteit zijn. De tweede voorwaarde is dat de juiste verhoudingen gebruikt worden met het oog op de eindbestemming.

Benor Beton

uw garantie op kwaliteit

Onze betoncentrale is gecertificeerd voor het kwaliteitslabel BENOR. Voor u als klant is dit een garantie op de kwaliteit van het beton dat we op uw werf aanleveren. Naast kwaliteitscontroles in ons eigen labo, vinden er regelmatig steekproeven plaats door externe laboratoria om het BENOR label te garanderen.

Meer nog dan het kwaliteitslabel, spreken onze referenties voor zich.

Leveren en afhalen van

gestabiliseerd zand

De leveringen van gestabiliseerd zand op uw werf gebeuren steeds op afspraak. Gelieve ons daarom eerst te contacteren. U kunt het gestabiliseerd zand ook zelf komen afhalen op de volgende openingsuren:

  • Maandag – Vrijdag: 6 uur tot 17 uur (afhankelijk van de laatste productie)
  • Zaterdag: 6 uur tot 9.30 uur

Zelfverdichtend beton

Ook de productie van zelfverdichtend beton (ZVB) behoort tot ons vakgebied. Door de vele voordelen die ZVB biedt, is deze oorspronkelijk Japanse uitvinding ook in Europa aan een stevige opmars bezig.

  • Besparing tot de helft van de arbeidskosten

  • Er vindt geen waterafscheiding plaats

  • Bij het storten is er weinig geluidshinder

  • Sterk eindproduct

  • Ideaal voor bekistingen

Productie van

Staalvezelbeton

De ontwikkeling van staalvezelbeton (SVB) kent de laatste tijd een heel grote vooruitgang. Het wordt niet langer enkel gebruikt voor industrievloeren, maar ook constructieve toepassingen beginnen tot de mogelijkheden te behoren.

Net zoals bij al onze andere producten, maken we dit soort beton steeds aan op basis van uw specifieke vereisten.

Levering van beton

volgens uw agenda

Tussen de productie en de verwerking van beton kunnen maximaal een paar uren liggen. Omdat u als bouwheer of werfleider al met heel veel factoren moet rekening houden, stemmen wij ons met plezier af op uw agenda.

Voor de planning en distributie doen we gebruik op een uniek computersysteem. Dit stelt onze logistieke medewerkers in staat om eigen truckmixers en / of betonpompen op het juiste ogenblik naar uw werf te sturen. Op deze manier worden de wachttijden tot een strikt minimum beperkt.

Offerte voor beton

Bent u op zoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met ons, of kom eens langs in ons kantoor.

Foto’s