SEEGERS

25 jaar groei en kwaliteit

Op dit ogenblik bestaat de Seegers Groep uit 4 bedrijven: Seegers Natuursteen, Seegers Tegeldesign, Seegers Beton en Seema Plintenservice.

De Seegers Groep is een familiebedrijf. De dagelijkse leiding over onze 30 medewerkers ligt in handen van het gezin Seegers: vader, zoon en dochter. Ons team draagt respect en traditie hoog in het vaandel. Daarnaast toont de onderstaande korte bedrijfsgeschiedenis mooi aan dat betrouwbaarheid en flexibiliteit ook deel uitmaken van de kern van onze zaak.

1989 – LIEFDE VOOR NATUURSTEEN

De geschiedenis van de Seegers Groep gaat terug tot 1989. In dat jaar richtte eigenaar Gerard Seegers zijn eerste onderneming op waarbij hij van zijn hobby zijn beroep maakte. Deze keuze bleek later een schot in de roos te zijn. In het begin lag de focus op de verkoop en plaatsing van kasseien en rivierkeien. Al snel werden de activiteiten uitgebreid met natuursteenbewerking.

1998 – OPRICHTING BETONCENTRALE

Als ondernemer met een goed marktinzicht merkte Gerard Seegers al vlug op dat een betoncentrale de ideale volgende stap zou zijn in zijn carrière en een goede aanvulling voor Seegers natuursteen zou betekenen. Vanaf het moment van de oprichting in 1998 is Seegers Beton een begrip in de bouwsector.

2009 – PLINTENSERVICE

In 2009 was Gerard Seegers zijn honger naar ondernemen nog niet geblust en richtte hij SEEMA op. Met het nieuwe bedrijf boden we aan zowel tegelzaken en vloerders uit de buurt, als aan particulieren, de mogelijkheid om keramische tegels te laten verzagen tot plinten, listello’s, mozaïek, of maatwerk.

2012 – TEGELDESIGN

Bij Seegers Natuursteen hadden we in de loop van de jaren de productie van tegels in natuursteen uitgewerkt tot een meesterschap. Deze specialisatie werd overgeheveld naar Seegers Tegeldesign, waar ook parket en laminaat van topmerken tot het aanbod behoren.